Köpa Babysitter som present på babyshower

En babysitter är ett mycket praktiskt hjälpmedel i vardagen för föräldrar. I en babysitter kommer barnet sitta bekvämt, tryggt och säkert redan från födseln. Det går ju inte att bära sin baby hela dagarna. Det blir tungt och påfrestande samtidigt som det givetvis blir svårt att utföra nödvändiga vardagssysslor. Med hjälp av en babysitter kan du tryggt låta barnet vila utan belastning för din rygg och axlar.

[adinserter name=”Pano2″]

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Babysitterns användningsområden

En babysitter kan ha flera olika användningsområden, inte bara som en avlastning för föräldrarnas ryggar.

Leka

Babysitters med gungfunktion är perfekt, både för bebisens utveckling och lekglädje. Gungfunktionen styrs helt av barnets egna rörelser vilket hjälper till att träna motorik och balans.

Dessutom tycker bebisar ofta att det är väldigt roligt. Vissa babysitters har också ett fäste för leksaker.

Vila/Sova

Babysittern låter barnet vila på ett bekvämt och ergonomiskt riktigt sätt. Eftersom babysittern är lätt att ta med sig och flytta runt kan bebisen få vila i närheten av sina föräldrar.

Efter många nya intryck och upplevelser behöver ju en liten bebis sova också. Ta med en babysitter när du ska på besök hos någon ifall barnet brukar ta en tupplur mitt på dagen.

Smidigt med babysitter

Tack vare att många babysitters är så oerhört enkla att fälla ihop är de också väldigt smidiga att både ta med sig och stuva undan. En del babysitters har dessutom avtagbara och utbytbara klädslar som underlättar tvätt och rengöring.

[adinserter name=”Mob2″]

Vilken babysitter är bäst?

Det finns en mängd olika varianter och prisklasser. En babysitter kan kosta allt från 300 till många tusen kronor.

En oerhört populär och uppskattad babysitter som funnits i många, många år är BabyBjörns babysitter. BabyBjörn har tillverkat barnprodukter av hög kvalitet enda sedan 1961. Deras nya variant har även den blivit riktigt populär och omtyckt.

Fler förslag på presenter