Dekorationer till babyshower

Dekorationerna är något av det roligaste med hela babyshowern. Det finns så mycket fina dekorationer man kan göra och det är verkligen bara fantasin som sätter gränser.

Ofta kan det faktiskt vara nästan minst lika roligt innan babyshowern som under själva festen. Då kan man pyssla och förbereda alla dekorationerna tillsammans med de andra deltagarna.

Det svåra kan vara att komma på och framförallt välja vad för typ av dekorationer man ska använda.

Vi har samlat lite olika tips och idéer som vi hoppas att ni ska tycka om. Det finns både dekorationer som man kan göra själv och sådana man kan köpa färdiga. Jag tänker att alla kanske inte är lika pyssliga av sig och skulle hellre vilja få tips om fina dekorationer att köpa till babyshowern istället.

Oavsett hur ni gör är det viktiga att ni blir inspirerade och kan komma på något bra till just er babyshower.


Utvalda babyshower dekorationer att köpa

Pyssla dekorationerna tillsammans

Ordnar du en babyshower för en kompis eller någon annan du känner? Då kan det vara trevligt att tillsammans med de övriga deltagarna tillverka en del av dekorationerna själva.

Det blir som en mysig liten pysselkväll där alla hjälper till att skapa personliga dekorationer samtidigt som ni umgås.

Ett perfekt tillfälle att även planera något annat inför den stundande babyshowern.

Återanvänd dekorationerna

Oavsett om du köper färdiga dekorationer eller pysslar dina egna ska du absolut spara dem efter babyshowern.

Vem vet, kanske kommer de snart till användning igen när någon annan kompis ska få barn. Vissa dekorationer kan ju dessutom med fördel även användas till andra festliga tillställningar såsom dop, kalas, fest eller annat.

De kanske bara behöver anpassas något för att passa in på nästa tillställning.

Köp billiga dekorationer till babyshower online

Är du ute efter billiga dekorationer som passar en babyshower kan du hitta mycket fint i butiker online. Det finns ett flertal butiker som säljer dekorationer till babyshower men en av de billigaste är myHeart.se. Där hittar du allt som har med babyshower att göra, från kakdekorationer till ballonger och girlanger.