Bästa skötväskan

När man blir förälder är det helt plötsligt en väldig massa prylar som man måste bära med sig vart man än ska. Det gäller dessutom att verkligen ha ordning och reda på alla saker så att man snabbt och lätt kan hitta det man ska ha. En livräddare för många småbarnsföräldrar helt enkelt.

Köp därför en fin och praktisk skötväska som gör det lätt att bära med sig ombyten, nappar, blöjor, våtservetter och allt annat som kan behövas.

Vilken är den bästa skötväskan?

Även om man såklart vill att skötväskan ska vara snygg, är det inte det som avgör ifall väskan är bra eller inte. Det finns givetvis en del andra kriterier som också spelar in. Den bästa skötväskan är såklart den som är både snygg och praktisk samt håller god kvalitet. Men vilken är då egentligen den bästa skötväskan?

Bästa skötväskorna

Dessa modeller är några av de bästa skötväskorna på marknaden och alla har fått goda betyg i test. Mycket på grund av deras välplanerade förvaringsfack, smarta upphängning till barnvagnen och att de även kan användas som skötbädd.

[adinserter name=”Pano2″]

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Fler bra skötväskor

Dessa skötväskor är nästan i klass med varianterna ovan. Några små detaljer bara som göra att betyget dras ner. Men alla dessa är helt klart bra skötväskor.

Snygg skötväska

När man ska välja vilken skötväska man ska köpa handlar det kanske ofta om utseendet på skötväskan. Man har helt enkelt en klädstil som man vill att skötväskan ska passa till. Detta är extra viktigt att tänka på om man ska köpa en väska i present.

Vilken stil har mamman och vilken typ av skötväska skulle hon föredra? Kanske skulle den eleganta rosa Suite Satchel från Skiphop passa bra. Eller är det en stilren läderväska som ser precis ut som en vanlig handväska som lockar. I sådana fall passar Chestnut Leather från Elodie details perfekt.

[adinserter name=”Pano3″]

[adinserter name=”Mob2″]

Fler förslag på presenter