Rolig paketinslagning till babyshower

Rolig paketinslagning till babyshower

Att slå in ett paket på ett roligt och annorlunda sätt är alltid uppskattat. Även om man ofta slänger pappret när man öppnat paketet kan det betyda mycket för mamman att man lagt ner lite extra tid och energi vid paketinslagningen.

När det är paket till en babyshower eller till barn överlag finns det så många gulliga och roliga sätt att slå in paketen.

Extra rolig paketinslagning

Försök att göra paketinslagningen lite personlig och anpassa den efter mottagaren av paketet. Då blir det extra roligt för både dig och den som firas.

Här är inspirationsbilderna på paket som passar alldeles utmärkt att ge bort som present på en babyshower. Kanske kan du med hjälp av bilderna komma på något annat roligt som kan passa.

Roliga paket
Paket inslagna som djur
Fin paketinslagning
Presentinslagning med rosetter
Paketinslagning med origami till babyshower

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Det kostar inget extra

Det behöver heller inte bli dyrare bara för att man slår in paketen på ett extra fint sätt. Ofta kommer du väldigt långt på bara lite vanligt presentpapper, snöre och färgat papper.

Med våra tips kommer får du säkert på någon bra idé. Kanske passar det med en söt liten kanin eller ett bilpaket? Varianterna är många och med våra inspirationsbilder hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta den perfekta presentinslagningen för just dig.

Köpa presentpapper och presentaskar

Min favoritbutik när det kommer till material för paketinslagning är Lagerhaus. Där finns massvis med fina saker att välja bland.

Har man idétorka någon dag och vill göra det enkelt för sig finns det ofta många fina presentförpackningar att köpa färdiga. Sortimentet byts ständigt ut så man kan hitta nya och roliga papper hela tiden.