Polaroidbilder som gästbok

Polaroidbilder som gästbok

Polaroidkameran har ju på senare år gjort comeback och blivit väldigt populär. Med all rätt får jag säga. Det är så roligt att kunna ta en bild som på bara någon minut är printad och klar att använda.

Att använda polaroidbilder till gästboken är en superkul idé som dessutom brukar vara en väldigt uppskattad aktivitet bland gästerna.

Så skapas gästboken

Låt gästerna ta roliga, galna och söta bilder på varandra med en polaroidkamera. Bilderna sätts sedan in i ett album där gästen skriver sin lilla hälsning till familjen.

Det blir en rolig bok som garanterat blir ett uppskattat minne från babyshowern.

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Modern digital polaroidkamera

Istället för att använda gamla analoga polaroidkameror finns nu modernare digitala varianter att köpa. Dessa är väldigt enkla och smidiga att använda, samtidigt som de kommer med en rad bra finesser.

De bästa är att du slipper slösa pengar på dyr film eftersom de nya kamerorna först låter dig se bilderna på en display innan du väljer vilka du vill skriva ut.

Du kan dessutom lägga till snygga effekter eller ramar direkt i kameran innan du skriver ut bilden.

Miniskrivare till mobilen

Det finns faktiskt även små portabla miniskrivare som du använder tillsammans med din mobiltelefon.

Det kanske känns onödigt att köpa en ny kamera när man ändå har en kamera i sin mobiltelefon. Då passar en sådan här skrivare perfekt. Samma funktion fast i ett annat format.


Fler tips på annorlunda gästböcker!