Sugrör till babyshower

Fina sugrör kan verkligen gör en drink extra festlig. Här får du tips om hur du enkelt kan dekorera med fina sugrör som passar på en babyshower. Ladda även ner våra gratis mallar att smycka dina sugrör med.

Svartvitt sugrör med fluga
Sugrör med texten Baby
Sugrör till babyshower
Sugrör med fluga
Sugrör med klänning till babyshower
Sugrör med barnvagn
Sugrör med blomma
Enkla flaggor att dekorera sugrören med
Fina sugrör till babyshower
Rosett till sugrör
Dekorerade sugrör
Gulliga sugrör till babyshower
Sugrör med mustasch
Rosetter till sugrör
Sugrör med napp till babyshower
Sugrör med slips
Sugrör som passar på en babyshower

[adinserter name=”Pano2″]

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Papperssugrör

Papperssugrör har de senaste åren blivit oerhört populära. De är faktiskt några av de absolut vanligaste sugrören till de lite mer vuxna tillställningarna. Dessa finns i massvis med färger, mönster och motiv men de vanligaste varianterna är fortfarande de klassiska mönstren randigt och prickigt. Tänk bara på att sugrör i papper börjar lösas upp lite ifall de är i kontakt med vätska en längre stund.

[adinserter name=”Mob2″]

Böjbara sugrör

Vanliga böjbara sugrör i plast kan passa perfekt ifall man vill smycka sina sugrör med roliga figurer. De är billiga och enkla att dekorera. Till en baby shower kan man till exempel skriva ut en bild på en napp. Den sätts sedan fast på sugröret precis där det böjs vilket gör att det ser ut som att personen som dricker har en napp i munnen.

[adinserter name=”Pano3″]

Sugrör i rostfritt stål

Vill du ha en riktigt lyxig variant på sugrör är dessa sugrör i rostfritt stål ett perfekt alternativ. Det bästa är att de passar till de flesta tillställningar och man kan dessutom använda dem hur många gånger som helst. Bara att diska i diskmaskinen och använda på nytt.

Extra tjocka sugrör

Har ni tänkt att bjuda på någon god smoothie, milkshake eller liknande dryck kan det vara smart att välja ett lite tjockare sugrör. Här finns några alternativ.


Rolig kuriosa!

Världsrekordet i antal sugrör i munnen samtidigt är 755 st. Rekordet är satt av en indisk bilmekaniker som var tvungen att dra ut sina tänder för att kunna slå rekordet.