Presentkort på babysim

Babysim är en mycket populär aktivitet att göra tillsammans med sin baby och partner. Just därför är babysim ofta en riktigt bra men kanske lite oväntad present på en babyshower.

Gör ett eget presentkort

Skulle det inte finnas presentkort på just er simhall kan ni alltid tillverka ett eget presentkort. För er som inte har tid att pyssla själva har vi gjort ett enkelt presentkort färdigt att ladda ner och skriva ut.


Fördelar med babysim

Babysim är inte bara en mysig aktivitet tillsammans med din baby. Det för dessutom med sig en hel del andra positiva effekter för ditt barn.

Vattenvana

Genom att tidigt låta barnet bekanta sig med vatten, skapas en god relation till vatten redan från början. Det ger barnet nyttig vattenvana som bland annat kommer att hjälpa till när det sedan blir dags att lära sig simma.

Självräddningsteknik

Med hjälp av träningen på babysim kan barnet faktiskt ta sig fram på egen hand i vattnet. Tack vare den självräddningsteknik som lärs ut finns större möjligheter för ett lyckligt slut även om olyckan skulle vara framme.

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Träning för balans och motorik

Babysim hjälper också till med att stimulera barnets utveckling av balans och motorik, då barnet lär sig hur de ska ta sig fram i vatten med hjälp av sin egen kropp.

Rolig aktivitet för hela familjen

Inte nog med att man har god chans att träffa nya trevliga vänner, det är dessutom en otroligt rolig aktivitet med mycket lek och sång. Ett minne att spara för framtiden helt enkelt.


Fler förslag på presenter