Naturlig hudvård för baby

Fina, naturliga hudkrämer och andra hudvårdsprodukter är ofta en väldigt uppskattad present på en baby shower. Hudvårdsprodukter kan du med fördel även köpa till mamman.

Presentkit med hudvård

Du kan hitta flera fina presentkit att köpa färdiga med små förpackningar av olika hudvårdsartiklar, båda för mamma och bebis. Annars kan du även med fördel sätta ihop ett eget kit av enskilda produkter som passar bra.

Produkter som är bra för dig och naturen

Det är viktigt att tänka på att köpa så naturliga och skonsamma produkter som möjligt. Både för barnets skull men också för miljön. Det finns många naturliga och bra produkter som passar både under graviditet och efter förlossning. Dessa produkter kan dessutom lindra vanliga åkommor och ge en avslappnande känsla.

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Shea Mooti

Shea Mooti är ett företag som blivit flerfaldigt prisbelönt för sin naturliga hudvårdserie. Sortimentet är speciellt framtaget för mammor och spädbarn som kan ha en känslig hud. Produkterna är utformade för att lugna och återfukta huden. All hudvård från Shea Mooti är laboratorietestade och består av naturliga botaniska oljor. De är såklart fria från parabener, EDTA, mineraloljor, syntetiska färgämnen och doftämnen, silikoner och ftalater.

Bäjbi

Bäjbi säljer hudvård speciellt framtagen till spädbarn, barn och vuxna med känslig hud. De innehåller endast ekologiska och naturliga produkter och rapsoljan som används är KRAV-certifierad. Det finns inga tillsatta dofter i produkten utan den behagliga doften kommer från naturliga ingredienser. I serien ingår en mild duschkräm och schampo, lugnande gel, fet salva för röda rumpor och en skön allroundolja.

Sophie the giraffe

Spophie the giraffe erbjuder ett gulligt litet kit med hudvård till baby. Hela serien är ekocertifierad. Den innehåller 99,9% naturliga ingredienser och tillverkningen av produkterna är ekologisk och etisk försvarbar. Hudvårdsserien är dermatologiskt testad och fri från allergener, parabener och eteriska oljor.

Fler förslag på presenter