Babyskor

Babyskor i present

Finns det något gulligare än små babyskor? Det är verkligen en present som många uppskattar. Inte nödvändigtvis för att skorna i de minsta storlekarna kommer att användas så värst mycket. Men små fina skor kan mycket väl vara en rolig sak att ha ståendes framme i barnets rum. En fin inredningsdetalj och ett vackert minne helt enkelt.

Köper du istället skor i en lite större storlek har barnet och föräldrarna givetvis stor praktisk nytta av en sådan present.

Men vilka ska man då köpa? Här är ett gäng riktigt fina babyskor som kanske skulle kunna passa som present.

Olika typer av babyskor att köpa i present

Fina babyskor

Att få klä upp sig och känna sig riktigt fin är ofta roligt. Att få klä upp en liten och göra den tjusig är oftast ännu roligare. Ett par små söta lackskor eller något annat fint som passar in till outfiten är då väldigt roligt att ha. Och finskor är väl den typiska skon att sedan ställa på hyllan.

[adinserter name=”Pano2″]

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Tofflor och tossor till baby

Små söta fluffiga babytofflor är alltid mysigt att ge till den lilla. När vintern smyger sig på kan man behöva ha något varmt och gott på de små fossingarna. Det vanligaste och kanske mest populära är ju märket Shepherd som har en uppsjö av fina små gosiga tofflor.

Märkesskor till baby

Kanske är det klassiska Converse, Adidas eller Vans som de blivande föräldrarna oftast använder. Varför då inte ge det till den lilla babyn också så de kan matcha. Ett klassiskt märke är alltid uppskattat.

Fler förslag på presenter