Nicole

Gravidfotografering

Ge bort ett fantastiskt minne från tiden med mammamage, eller från den första tiden med bebisen. Med hjälp av en professionell gravidfotografering kan du få otroligt vackra bilder som helt enkelt kan vara omöjliga att fota på egen hand.

Föreviga tiden som aldrig kommer igen

Hjälp föräldrarna på traven genom att köpa ett presentkort på gravidfotografering eller i alla fall ha kollat ut några fotografer att välja bland.

Föräldrarna har ju så mycket annat att tänka på den första tiden att de helt enkelt inte ens tänker tanken att man skulle kunna anställa en fotograf.

Dessutom kan det ju faktiskt vara relativt dyrt för nyblivna föräldrar och kanske inte något man prioriterar i första hand. Det tråkiga är att många ångrar sig i efterhand och önskar att de hade förevigat den tiden som faktiskt aldrig kommer igen.

Kan man inte bara använda mobilkameran?

Mobilkameran är perfekt att använda för vardagsbilder och små videoklipp på familjen, just för att du alltid har den med dig.

Däremot blir det givetvis en enorm skillnad i kvalitet på fotografierna när man jämför en professionell fotografs bilder med vanliga mobilbilder. Det handlar inte bara om kameran, de är proffs helt enkelt.

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Gör en vacker tavla

Det bästa med den här presenten är att man kan använda fotografierna till så mycket olika saker. Det uppenbara är såklart att göra en vacker tavla av det och hänga den på väggen.

Det finns flera tjänster online som hjälper dig att trycka på precis det material du vill.

Jag kan rekommendera både Optimalprint och Smartphoto som har fungerat riktigt bra för oss.


Fler förslag på presenter