Fina och roliga nappar att ge bort

Nappar är något som väldigt ofta behövs och som dessutom ofta har en helt ofattbar förmåga att försvinna hela tiden. Nappar kan man helt enkelt inte ha för många av, vilket gör det till en utmärkt present till en babyshower.

Vill du ha tips på fina, roliga, moderna och perfekt utformade nappar ska du definitivt fortsätta läsa.

Personliga nappar med barnets namn

Nappar med barnets namn på är både gulligt och praktiskt. Det är perfekt när barnet börjar på dagis eftersom napparna annars lätt kommer bort eller förväxlas.

På Zazzle.se kan du välja mellan en mängd olika varianter där du enkelt fyller i barnets namn innan du beställer.

Designa din egen napp

Har du en bra idé på ett motiv som skulle passa perfekt på en napp till bebisen. På Zazzle.se kan du även ladda upp bilder och skapa din alldeles egna unika design på nappar.

Det blir en personlig present som säkerligen kommer att uppskattas av föräldrarna.

[adinserter name=”Pano2″]

[adinserter name=”Mob1(1)”]

Roliga nappar

Ge bort en extra rolig napp i present. Föräldrarna får ett gott skratt samtidigt som bebisen blir nöjd, en perfekt kombination. Det finns många annorlunda och roliga nappar att köpa så varför inte välja ut din favorit att överraska mamman med på babyshowern.

Kanske en napp med mustasch, en napp med tänder eller kanske till och med vampyrtänder?

Fyndigt budskap

Det kan även vara roligt med ett fyndigt budskap på nappen. Varför inte köpa en napp där det står “Jag suger, men duger”, eller något annat roligt du kan komma på. På Zazzle kan du som sagt designa din egen napp eller välja en av tusentals färdiga motiv.

[adinserter name=”Pano3″]

[adinserter name=”Mob2″]

Supporternappar

Är föräldrarna trogna fotbolls- eller hockeysupportrar? En del klubbar säljer faktiskt nappar med lagets logga på. Kika på klubbens hemsida eller fanshop. Kan du inte hitta nappar för rätt lag kan du designa din egen napp på Zazzle istället.

Lyxiga nappar

Är det lite lyx och flärd du är ute efter så är dessa nappar de ultimata. Bjällra of Sweden har tagit fram en serie extra tjusiga nappar i färgerna guld, silver och metallicrosa. Dessutom levereras dessutom i små exklusiva askar. En mycket rolig och säkerligen uppskattad present.

Fler tips på presenter